sreda, 20. avgust 2014

Trgovina Stil commerce in čiščenje Valina

S prodajo česa se ukvarja trgovina Stil commerce? Gre za spletno trgovino, ki se ponaša že z 20-letno tradicijo v svetovanju in prodaji drobnega gostinskega inventarja. Prodajni program podjetja obsega opremo gostišč, hotelov, restavracij in drugih velikih kuhinj s hotelskim porcelanom, kozarci, krožniki, kuhinjsko posodo, jedilnim priborom, servirnimi vozički in drugo. Trgovina Stil commerci želi investitorjem s svojim znanjem in izkušnjami v opremljanju in spremljanju trendov ter kvalitete ponuditi takšen kuhinjski inventar, ki bo njihovi kuhinji oziroma jedilnici ustrezal tako po izgledu in kvaliteti, kot tudi ceni.

Na spletni strani trgovine Stil commerce si boste lahko torej ogledali ogromno ponudbo različnih artiklov za prav vsako kuhinjo in jedilnico, poleg tega pa se boste lahko prijavili tudi na e-novice, si ogledali akcijsko ponudbo in pregledali tudi reference podjetja, ki vas bodo zagotovo prepričale v nakup. Za več informacij o trgovini Stil commerce torej obiščite spletno stran ali pa jih kontaktirajte.

Kaj pa je Valina? Valina čistilni servis, torej družba za vzdrževanje in čiščenje, katerega sedež podjetja se nahaja na Štepanjski cesti v Ljubljani. Čistilni servis Valina ponuja storitve dnevnega in generalnega čiščenja, čiščenja poslovnih prostorov, vzgojno varstvenih ustanov, vrtcev in šol, zdravstvenih ustanov, industrijskih obratov in okolice, avtomobilskih salonov in mehaničnih delavnic, trgovskih centrov, kinodvoran in športnih objektov ter še bi lahko naštevali. Valina preprosto poskrbi za prav vsak objekt, tudi za gospodinjstva. Kdaj bo podjetje Valina opravilo čiščenje, pa se boste dogovorili s podjetjem, ko boste poslali svoje povpraševanje.

Čistilni servis Valina ima v svoji ekipi ustrezno usposobljen in izobražen kader, ki se stalno izobražuje in je v napredku z novo tehnologijo in tehniko čiščenja. Pri svojem delu uporablja Valina kar najboljše aparate za čiščenje in tudi čistila, ki poleg čiščenja opravijo tudi nalogo vzdrževanja. Za več informacij o čistilnem servisu Valina pa obiščite spletno stran, kjer boste lahko prebrali tudi razne članke in novice.

Ni komentarjev:

Objavite komentar