četrtek, 20. februar 2014

ZAKAJ SE NAM SPLAČA NAJETI ČISTILNI SERVIS

Domačo hišo oziroma stanovanje lahko počistimo tudi sami, vendar večkrat nimamo dovolj časa za vsa opravila. Včasih pa si želimo le narediti temeljito generalno čiščenje, pa nimamo potrebnega znanja, da bi očistiti stvari, kot so preproge, visoka okna, fasade. Ljudje pa najemajo čistilni servis tudi takrat, ko se objekti, največkrat poslovni, preveliki, da bi jih lahko očistili sami. Tukaj pa pride na vrsto čistilni servis, ki nudi različno in kvalitetno čiščenja. Za čiščenje pa potrebujete čistila, opremo, delavce, česar pa največkrat nimamo pri roki. Čistilni servisi ponujajo globinsko, kemično, ročno čiščenje, loščenje pohištva, čiščenje fasade, preprog, pohištva, oken in mnoge druge storitve. Večina podjetij uporablja ekološka čistila, lahko pa jih tudi zahtevate.

Za poslovne prostore potrebujemo pomoč čistilnega servisa, lahko dnevno, tedensko, mesečno ali pa le občasno, ko potrebujemo generalno čiščenje. Različna podjetja so različno specializirana za določene prostore. Taka objekti so bolnišnice, vrtci, šole, hoteli in drugi objekti, na njihovih spletnih straneh lahko preverite, če že imajo kakšne izkušnje z čiščenjem podobnih objektov. Pozitivno pri tem je, da bo vaše podjetje urejeno in čisto, kar pa je tudi odraz podjetja.


Cene čistilnih servisov se gibljejo med 8 in 12 evri, vendar morate upoštevati tudi dejstvo »malo denarja, malo muzike«. Čistilni servisi vam lahko nudijo tudi popuste v primeru, da se dogovorite za redno čiščenje prostorov. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar