četrtek, 19. junij 2014

Kakšno opremo potrebuje čistilni servis

Obstaja več vrst čistilnih servisov, velika večina pa jih nudi celo paleto storitev. Čiščenje se običajno opravlja posamično ali v paru, za večje projekte in prostore pa lahko najamete celotno ekipo. Ker marsikdo nima časa za redno ali celo generalno čiščenje prostorov, so čistilni servisi pravi naslov. Čistijo vse od posameznih prostorov, celotnih stanovanj pa do poslovnih prostorov ali javnih ustanov.

Ker ponujajo različne vrste čiščenj potrebujejo zanj tudi raznoliko opremo. Lahko se dogovorite le za vzdrževalno čiščenje, to poteka na tedenski ravni, vključuje pa čiščenje prahu, tal in sanitarij oz. po dogovoru. Seveda se lahko dogovorite tudi za specialna čiščenja kot so globinska, parna ali ostala čiščenja. Čisto okolje zelo veliko pripomore k dobremu počutju človeka ali predstavitvi podjetja. Nobena stranka ali gost si ne želi priti v zanemarjene prostore. Čiščenje lahko poteka kadarkoli tekom dneva, v nekaterih primerih pa tudi ponoči, vse je odvisno od dogovora. Običajno se te stvari z čistilnim servisom dogovorite na prvem obisku in sestanku, kako naj bi čiščenje potekalo.

Pa namenimo še nekaj besed opremi, ki jo ekipa čistilcev uporablja. Pripravljeni so na prav vse, v našem domu imamo veliko pohištva ter elementov iz različnih materialov. Čistilci imajo za vsak material posebno čistilo, niso vsi produkti namenjeni vsem površinam. Vzemimo za primer plastiko, če jo čistimo z napačnimi čistilnimi sredstvi, lahko to na materialu pusti trajne posledice in poškodbe.

Poleg čistil pa čistilni servisi uporabljajo še različne tipe sesalcev z nastavljivo močjo, od vodnih do navadnih sesalcev. Nastavljiva moč čiščenja je izredno pomembna, čiščenje preprog in zaves nikakor ne moremo opravljati z isto sesalno močjo. V njihovi opremi najdete tudi parne čistilce, metle, različne tipe krp, brisalcev in vseh vrst pripomočkov za različne situacije.


Vsekakor so servisi, ki se ukvarjajo z čistilnimi deli dobro opremljeni. Oglejte si ponudbe servisov in si rezervirajte termin ter s tem prihranite ogromno prostega časa, ki je še kako dragocen.

Ni komentarjev:

Objavite komentar